Her kan du lære os lidt bedre at kende:

Lidt ekstra info om mig

 • Fødeår: 1966
 • Køn: Mand
 • Uddannelse: Cand. Odont fra tandlægeskolen i Århus i 1992.

Gernot Laue, tandlæge

Arbejdsområder: Alm. tandeftersyn, fyldninger, kroner, broer, bidskinnebehandling, parodontosekirurgi og yndlingsområdet: rodbehandlinger! - mv....

Svar på et meget ofte stillet spørgsmål: Gernot udtales Gernåt med tryk på ”ger”. Navnet er, ligesom Gernot selv, af tysk afstamning og forekommer bl.a. i Niebelungens Ring (men ikke særlig mange andre steder…)

Privat: bor i Odder, er gift, har 2 børn på begge 24 år.

Fritidsinteresser: dyr, helst mange, har aktuelt katte, høns, får og bier. Har også haft hund, skovgrise og stude (=tyre uden klokkeværk). Gamle biler. Jagt (er blevet buejæger - spørg KUN til det, hvis du vil høre en meget lang historie om hvordan...) Snorkling. Brozestøbning. Kunst og kultur. Oplæring i murerfaget, tømrerfaget, anlægsgartnerfaget mmm. Alt sammen vældig nyttigt, når man, som Gernot, har erhvervet sig en gammel, lidt slidt bondegård.

Yndlingsfarve: orange

Yndlingsdyr: Vilja, gammel dansk hønsehund, -en prægtig jagthunderace.

Hadedyr: Vilja, gammel dansk hønsehund, der absolut ikke gider hente ænder, der falder ned fra himlen.... ("det kan han da selv gøre" ) -og Fidus, hans kat, der har bidt ham i fingeren (hårdt). Fidus er senere afgået ved døden, og det er som om, at forholdet mellem er blevet lidt mildere i erindringens bløde lys. Nu indtager kattene Lillemis og Mismut pladsen som hadedyr. Det er dog tilsyneladende ikke gengældt, da særlig Mismut glad og gerne prøver at fedte sig ind. Og det har den held med fordi den er så god til at fange mus...

Yndlingsblomst: hmmm, -men vindruer kan blive til rødvin, så det er en smuk plante! Kan i det hele taget bedst lide vækster, der i én eller anden sammenhæng kan spises.

Pernille Knudsen, tandplejer

Arbejdsområder: Alm. tandeftersyn, tandrensning, parodontosebehandlinger, røntgen og diagnostik.

Privat: Bor lejlighed  i Århus City. Med altan og storslået udsigt 360 grader over byens liv.

Fritidsinteresser: Hygge med veninderne. Har lige lært sig at hækle og strikke og det er hun rigtig god til. Laver god mad. Bøger. 

Yndlingsfarve: Alle farver er yndlingsfarver. Men blå er muligvis særlig yndlings...

Yndlingsdyr: Alle dyreuger. Alle dyr faktisk. Også edderkopper... - de kan bare komme an. Begyndte faktisk sin ansættelse på klinikken med en opringning med ønske om at få fri i den første uge, fordi hun skulle vaccineres, da hun netop var blevet bidt af en abe!!!

Hadedyr: Trods det faktum, at alle dyr, inklusiv aber, er yndlingsdyr, så er der faktisk en lille ting med bæveren … Det skyldes et mareridt, hvori der optrådte en ond bæver.

Yndlingsblomst: Surprise: Alle blomster :-) Alt i alt er Frederikke et meget favnende menneske, der anerkender alle skabningers værdi og deres elskelighed. Der er bare lige den bæver dér...

Lidt ekstra info om mig

 • Fødeår: 1996
 • Køn: Ja. Og kvinde.
 • Uddannelse: tandplejer fra Århus Tandlægeskole.

Lidt ekstra info om mig

 • Fødeår: 1973
 • Køn: Kvinde
 • Uddannelse: Klinikassistent

Marianne Juul Andersen, Klinikassistent

Arbejdsområder: Assistance ved stolen, røntgenoptagelser, sterilisation, journalisering, reception mv.. Og så er hun god til at fikse ting: løse skruer, ting, der knirker, tilstoppede sug og røntgenarme, der daldrer lidt lader hun ikke passere. Ses jævnligt med skruetrækker eller papegøjetang.

Privat: Bor på et nedlagt landbrug sammen sin mand og deres to drenge. Og på et nedlagt landbrug er det godt at være fiks med en papegøjetang.....

Fritidsinteresser: Jagte gode fund i genbrugsbutikker, hvad hun er misundelsesværdigt god til. Musik. Går ofte til koncerter og festival. Madlavning, gerne på grill og uden opskrift. Og det går vist rigtig godt, det dufter i al fald skønt, når hun varmer en rest fra gårsdagens måltid. Havebrug, leveringsdygtig i jordbæraflæggere.

Yndlingsfarve: Ingen decideret yndlingsfarve. Det kommer an på omgivelserne og sammenhængen.

Yndlingsdyr: Kat. Har selv kat.

Hadedyr: Puddelhunde! Hunde i almindelighed er OK, men puddelhunden har dårlig karma. En formastelig puddelhund har engang opført sig så ubehøvlet, at resten af verdens puddelhunde nu må leve med af være nogens hadedyr. (Måske yndlingssangen er: "Es war ein mahl ein Puddelhund" af De Nattergale, hvori en puddelhunds skæbne bliver grum?)

Yndlingsblomst: Igen, ingen decideret yndling, men Lathyrus er højt rangeret, fordi den dufter så godt

Sanne Stokbro Laue

Arbejdsområder: Det, der ikke foregår inde på selve klinikken. Reception, tidsbestilling, varebestilling, EDB, hjemmeside, bogholderi, korrespondance mv.

Privat: Bor i Odder, er gift, har to børn på begge 24 år. Den grundige læser vil opdage, at dette også er tilfældet for en anden i klinikkens venindebog…

Fritidsinteresser: Kor, sang, musik. Strikning. Og haven (når hun ellers tør gå derud for bierne (og dét der påtrængende grønne, der egentlig IKKE skulle være der)) Og seneste hobby er at lave keramik, huset flyder over med små skåle og kopper af tvivlsom observans...

Yndlingsfarve: Mørk bordeauxrød

Yndlingsdyr: Vilja, gl. dansk hønsehund. Og ja, det er Vilja, der trods hundetræning er ret uopdragen... Men hun vil gerne gå på jagt. Både alene og sammen med sit jæger-menneske.

Hadedyr: regnormen og støvmiderne.

Yndlingsblomst: tulipaner

Lidt ekstra info om mig

 • Fødeår: hmm – har nu været 27 år i rigtig mange år….Okay-1967
 • Køn: Kvinde
 • Uddannelse: Cand.mag. i musik og religion.

Lidt ekstra info om mig

 • Fødeår: 1975
 • Køn: Kvinde
 • Uddannelse: Klinikassistent

Camilla Nilsen, Klinikassistent

Arbejdsområder: assistance ved stolen, røntgenbilleder, sterilisation, journalisering, afpudsning af tænder, instruktion mmm. Under mmm. findes et pragtfuldt talent for orden, der kan eliminere de papirbunker, vi andre har et mindre pragtfuldt talent for at opbygge i personalerummet :-)

Privat: Bor i Århus sammen med sin mand og prinsessen på ærten, Frederikke . Camilla og manden har erhvervet det dér lille lækre byhus på Frederiksbjerg, som vi vel alle har drømt om, da vi boede i Århus ..... suk.... åh et byhus...Har 2 voksne drenge, der er flyttet hjemmefra. 

Fritidsinteresser: Har altid interesseret sig meget for lange gåture (hun har både bil og kørekort, men VIL ikke bruge nogen af delene). Går gerne mere end 10 km på en slentretur i byen. Når hun ikke går tur, dyrkes spinning, fitness, hus, have, familie og venner. Altså, det dér med havearbejdet er hurtigt overstået... haven er 40 m2 og har et (1!) bed med 1 (1) plante. SLUT med at bruge fornuftig tid i selskab med uønkede grønne vækster under hækken :-) Og så har hun pludselig opdaget at hun er tosse-god til at løbe, langt og ofte. Hun har ellers i mange år påstået at motion er opreklameret.

Yndlingsfarve: Pink


Yndlingsdyr: Vagthunden Albert, der nu er gået til de evige vagthundemarker (-tænk at kalde en vagthund for Albert)


Hadedyr: Fugle! Fugle! Fugle! Fugle! Fjerede væsener kan afføde regulære panikscener.


Yndlingsblomst: Tulipaner.