Ny på Odder Tandklinik?

Ønsker du at blive kunde hos Odder Tandklinik skal du blot kontakte os og lave en aftale hos en af behandlerne.

Du kan enten møde op på klinikken, ringe på tlf. 8654 1777 eller sende os en e-mail på mail@odder-tandklinik.dk (husk at man ikke må sende sit cpr.nummer i en åben mail)

Vi har åben for tilgang af nye kunder.

Vi kan rekvirere din journal og røntgenbilleder hos din tidligere tandlæge for dig.


Hvor tit skal vi ses?

Hvis du ønsker det, tilbyder vi at indkalde dig til regelmæssigt tandeftersyn. Ved den første undersøgelse tager tandlægen stilling til, hvor ofte vi vil anbefale dig at komme. Det er meget individuelt, hvor ofte det er nødvendigt, det afhænger af hyppigheden af caries, og især af tandkødets tilstand. Det svinger fra 3-15 måneder.

Vi indkalder normalt ved at sende en tid, enten med sms eller med e-mail. Fortæl os gerne hvilke dage og tidspunkter på dagen, der passer dig bedst.

 

 

Du kan selvfølgelig altid ringe for en tid mellem de regelmæssige tjek, når du får brug for det.

 

Kontakt os

AFBUD & UDEBLIVELSE

Har du fået en tid, du ikke kan benytte, vil vi bede dig melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før kl. 12 på


86 54 17 77

 

Ved akut sygdom, ring så tidligt på dagen som overhovedet muligt. Jo før vi får afbuddet, jo større er sandsynligheden for, at en anden kan få din tid.

Det er meget træls for os, hvis du udebliver fra en aftalt tid og vi står med en ”tom stol”. Klinikassistenter og øvrigt personale skal have løn, også når stolen er tom.

Har du selv aftalt tiden kan vi sende en regning ved udeblivelse. Dette er i overensstemmelse med tandlægernes overenskomst med Regionen og beløbet er fastsat herfra.

Er du bange for at glemme din aftale kan vi sende dig en påmindelse på sms dagen før eller samme dags morgen.

BETALING & SYGEFORSIKRING DANMARK

Ved behandlingens afslutning udskrives regningen med det samme. Da regningen alligevel er færdig inden du har fået jakken på, vil vi gerne, at du tager imod regningen med det samme, så sparer vi nemlig porto på at sende den.

 

Vi foretrækker kontant betaling eller Dankort mv, men giver 5 dages kredit. Ved større/længere-varende behandlinger betales acontobeløb, således at betalingerne er ajour med den udførte behandling. Der kan oprettes afdragsordning for etablerede kunder.

Hvis du er medlem af danmark kan vi tilbyde at overføre oplysninger om din behandling elektronisk til danmark.

 

PARODONTOSE I TÆNDERNE OG TANDRENSNING

I dag bevarer vi vores naturlige tænder meget længere end "i gamle dage" og det er positivt.

Det betyder dog også, at mange af os vil opleve at få parodontose i løbet af vores liv. Parodontose er en tandkødstilstand, hvor tandkød, der er blevet irriteret og hævet pga. plak og tandsten (i nogle tilfælde af medicin eller en tandstilling, der vanskeliggør renhold) har dannet en fordybet lomme omkring tanden.

I denne lomme kan tandbørstens hår ikke nå ned, og bakterier kan formere sig og udvikle betændelse. Betændelse, der ikke renses op, vil nedbryde knogle omkring tanden, og så bliver lommen endnu dybere og tandens fæste mindskes.

Tabt knogle kan vanskeligt genskabes, men man kan holde tilstanden under kontrol ved hyppige rensninger nede i lommerne og omhyggelig hjemmetandpleje. Således kan man bevare tænder med parodontose hele livet.

Vores tandplejer Pernille Knudsen er specialiseret i tandrensning og paradontosebehandling og varetager behandling og forebyggelse af parodontose.

Ved dybderens er det muligt at få lokalbedøvelse i cremeform (altså ingen nål...) Tandplejeren hjælper også med at finde de bedste remedier til det vigtige "hjemmearbejde" med tandstikkere, - tråd mm. 

Tandpine - akutte problemer

Har du fået tandpine, knækket en tand, tabt en fyldning eller andet akut, så ring hurtigst muligt til klinikken. 


Telefon: 86 54 17 77

 

Vi vil finde en tid til dig snarest - ved tandpine samme dag. Du skal måske være forberedt på lidt venten, da vi må "putte dig ind" i dagens program.

 

Opstår der noget akut udenfor klinikkens åbningstid henviser vi til tandlægevagten. 

Se forsiden under nødbehandling.